Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Skådespelaren som tappade huvudet
Isbn: 978-91-8023-552-5
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Lars Göran Persson
Length: 10 timmar 48 minuter

Ljudbok

Skådespelaren som tappade huvudet

Första boken i serien om Gävlepolisen Paul Schiffer

Mitt under en teaterföreställning blir den berömde skådespelaren Vegard Høyest Hollmund abrupt halshuggen av en nedfallande plåt. Det sker så plötsligt och oväntat att publiken till en början inte förstår vad som hänt.
Handlar det om en makaber olycka? Eller är det i själva verket en noga planerad och utförd avrättning? Hollmund är nämligen inte bara skådespelare, utan visar sig också ha kopplingar till ett kriminellt nätverk som handlar med sprit och narkotika.
Den nyligen hemflyttade Gävlepolisen Paul Schiffer får fallet på sitt bord och frågorna hopar sig. Paul upptäcker snart att utredningen inte enbart tar honom in i Hollmunds förflutna, utan även i hans eget.

LARS GÖRAN PERSSON är en svensk skådespelare och författare, född i Forsbacka, bosatt och verksam i Stockholm. Skådespelaren som tappade huvudet är den första boken i hans serie om Gävlepolisen Paul Schiffer. Lars Göran Persson är också aktuell med Everland, en rafflande historisk äventyrsroman om vänskap och kärlek, falska identiteter och ofattbara avslöjanden.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone