Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Dejta aldrig på en onsdag
Isbn: 978-91-8019-583-6
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare:
Thomas Hanzon
Anja Lundqvist
Length: 9 timmar 36 minuter

Ljudbok

Dejta aldrig på en onsdag

Christopher är sedan åratal hemligt kär i vännen Michaela, men har inte märkt något intresse från hennes sida. Michaela är gynekolog, Christopher en av Stockholms hetaste modefotografer. Båda är frånskilda med barn. När Michaela skriver till honom att hon är less på ensamheten och ska börja nätdejta ger även Christopher sig in i dejtingdjungeln. En karusell av oförglömliga, ofta dråpliga och smått galna dejtingäventyr drar igång. De två vännerna skriver till varandra och berättar, men inte allt för vem vågar vara helt ärlig om sina misslyckanden och tillkortakommanden? De på dejtingsidan ofta fördelaktiga, perfekt framställda profilerna kan dölja allt från stalkers, psykopater och nymfomaner till djupt religiösa modersbundna veganer, oskulder, världsfrånvända tantriska shamaner och naturälskande fågelskådare. Medan Christopher undrar om Michaela någonsin ska börja se honom som något annat än en vän funderar Michaela på att ge upp och kanske gå i kloster istället. Men kärleken finns någonstans därute, det gäller bara att ha tålamod ...

Dejta aldrig på en onsdag är en humoristisk feelgood om ett ständigt aktuellt ämne – dejting och relationer, både på nätet och i verkligheten.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone