Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Frans fiskar : gäddhänget
Isbn: 978-91-7977-466-0
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Frans fiskar : gäddhänget

Fiskefakta för nybörjaren! ”Frans fiskar” av Emil Maxén är en bok där fakta och berättelse möts. När Frans får följa med kompisen Josefin och hennes morbror Inge på en fisketur förstår han direkt att fiske är någonting för honom. Snart kretsar allt i Frans liv kring det. Och plötsligt har Frans anmält sig till en stor fisketävling! Kan han ha en chans mot alla vuxna fiskare med massor av utrustning och erfarenhet? Och viktigast av allt, kommer han att fånga storgäddan?

Emil Maxéns humoristiska och generösa färgbilder, spännande berättelse och grundläggande fiskefakta gör boken till ett måste för alla som vill prova på fiske för första gången. Vilka drag ska man använda och när? Och vilka spön? Vadå skitfiske? Hur gör man ett eget fiskedrag? Och vilka fiskar ska man släppa tillbaka för att värna den biologiska mångfalden? ”Frans fiskar: Gäddhänget” är en bok om kärleken till naturen, fisken och fisket.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone