Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märst
Isbn: 978-91-2717-428-3
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märst

Löpträning innebär ofta att slita på i samma runda, vecka efter vecka. Jaga tider och räkna kilometer. Traillöpning att springa på skogsstigar är väsensskilt. Att bara vara här och nu och låta skogen överraska.

I Stockholm är skogen ofta närmare än man kan tro. Här har vi upptäcktoch samlat stockholmsnära terrängspår och vandringsleder där vi upplevt, förundrats, kämpat, snubblat, grubblat och skrattat oss igenom timmar och mil av skogsstigar. Boken presenterar 50 trailrundor som ligger max en timmes bilresa från Stockholms innerstad. Det här är en inspirerande guidebok där text, fotografier och kartor hjälper dig att hitta ut, och hitta rätt. Dessutom betraktar vi med kulturgeografens blick landskapen vi rör oss i. Här får du följa med in i några av platsernas spännande och ibland udda förflutna.

Stockholms många skogsspår möjliggör verkligen upplevelselöpning i vardagen. Upptäckarglädjen i kombination med det fokus i nuet som krävs för att springa över stigarnas stenar och rötter gör varje träningspass unikt och till ett möte med nya platser. Du ska inte ut och träna, du ska ut på äventyr!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone