Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Respekt: En sexbok för killar (lättläst)
Isbn: 978-91-7987-315-8
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
12-15 år Barn & Ungdom Lättläst
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Måns Westling
Length: 1 timme 3 minuter

Ljudbok

Respekt: En sexbok för killar (lättläst)

Hur hånglar man? Hur gör man när man ska ha sex? Och hur vet man om den andre ens vill? I den här boken står allt! Här är inget fult eller tabu, och även det som är jobbigt förklaras rakt och enkelt. Boken ger tydliga svar på allt man vill veta om sex, oavsett om man är hetero, homo eller bi. Kanske den ärligaste bok som skrivits om sex.

Inti Chavez Perez tar upp frågor om sex ur unga killars perspektiv. Boken har fått stor uppmärksamhet för sin rättframhet och den har lästs och uppskattats av många unga genom åren. Originalutgåvan blev nominerad till Slangbellan år 2011, med motiveringen: "På ett klart och enkelt språk reder Inti Chavez Perez ut de krångligaste sexuella frågor och fördjupar sig i de känsligaste ämnen, med frimodighet, humor och stenhård koll."

Inti Chavez Perez är sexualupplysare, författare och föreläsare. Sedan 2020 arbetar han som utvecklingsledare på Göteborgs stad. På Nypon och Vilja förlag finns även hans böcker Fakta om puberteten och Snacka om oskulden!.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone