Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Benknotornas labyrint
Isbn: 978-91-8023-992-9
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Jakob Stefansson
Length: 5 timmar 22 minuter

Ljudbok

Benknotornas labyrint

Storslagen seriestart av en av USA:s största ungdomsboksförfattare

Fem minuter innan hon dör gör Grace Cahill - den rika och mäktiga matriarken i Cahill-ätten - en ändring i sitt testamente. Arvingarna får ett val: Ta emot ett arv på en miljon dollar, eller få en ledtråd som kan leda till omåttlig rikedom och makt.
De föräldralösa syskonen Amy och Dan är de sista av Grace Cahills arvingar, och de beslutar sig för att anta utmaningen. Detta innebär att de måste ge sig ut på ett hisnande äventyr, en kapplöpning över världen för att leta efter sammanlagt 39 kryptiska ledtrådar - gåtor som ska leda dem till en mystisk förmögenhet. Ett uppdrag som samtidigt är en tävling mot klockan och mot Amy och Dans mindre ärbara släktingar i ätten Cahill.
Benknotornas labyrint är den första boken i serien De 39 gåtorna, skriven i samarbete mellan en rad bästsäljande amerikanska barnboksförfattare.

RICK RIORDAN är en amerikansk författare och före detta mellanstadielärare vars äventyrsserier sammanlagt har sålt i över 100 miljoner exemplar bara i USA. Hans böcker har kommit ut i ett 40-tal länder, fler än 20 titlar har varit #1 på The New York Times bestsellerlista och han har vunnit genrens tre främsta priser: Anthony, Edgar och Shamus. Rick Riordan bor i Boston med sin hustru och två söner. Benknotornas labyrint är den första boken i serien De 39 gåtorna.

»Benknotornas labyrint bländar med sin spänning, sina plötsliga vändningar i intrigen och sin kvicka humor.« School Library Journal

»Hur kul som helst. Rick Riordan blandar exakt rätt proportioner spänning, faror och gåtor i en berättelse med högt tempo!« Publishers Weekly

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone