Jump to content
The library informs: Voit lainata 8 kirjaa/kuukausi. // Du kan låna 8 böcker per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Valentina ja varastetut taulut
Isbn: 978-91-8034-048-9
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance Erotic
Accessible since: April 2022
Narrator: Vieno Povi
Length: 5 hours 60 minutes

Audiobook

Valentina ja varastetut taulut

Kiihkeä aarrejahti Berliinissä
Valentina Wolff on 35-vuotias leski, joka on perinyt mieheltään ylellisen berliiniläisen seksiklubin, jossa asiakkaat saavat toteuttaa vapaasti fantasioitaan toistensa silmien edessä. Seitsemän leskenä vietetyn vuoden aikana Valentinasta on kehkeytynyt ihailtu ja kunnioitettu johtajatar, jonka nenille ei hypitä. Hänen klubinsa tarjoilee auliisti kaikenlaisia nautintoja, mutta Valentina itse tuntuu olevan miesten tavoittamattomissa. 

Eräänä iltana klubille saapuu suomalainen kokki Frans Raatz, konservatiivinen herrasmies, joka järkyttyy klubin tapahtumista. Raatz ei olekaan saapunut klubille huvitellakseen vaan hän on saanut tietää, että Valentinan edesmenneen miehen hallussa oli hänen isoisänsä, velan pantiksi annettuja, mittaamattoman arvokkaita maalauksia, jotka ovat olleet osa natsien ryöstösaalista. Fransin tavoitteena on saada maalaukset takaisin museoihin. 

Alkaa aarrejahti, joka johtaa kahden toisistaan täysin poikkeavien maailmankuvien yhteentörmäykseen. Valentina tuntee vetoa Fransiin voimakkaammin kuin hän on koskaan tuntenut ketään kohtaan, mutta Frans kavahtaa Valentinan edustamaa säädytöntä alamaailmaa. Valentina näyttää kuitenkin saavan Fransin periaatteet natisemaan liitoksissaan, mutta mitä enemmän Valentina horjuttaa Fransin periaatteita, sitä voimakkaammin Frans tuntuu horjuttavan häntä itseään.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone