Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Bokälskare
Isbn: 978-91-8930-649-3
Förlag: Lavender Lit
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Bokälskare

Ny feelgoodroman av succéförfattaren Emily Henry!

En sommar. Två rivaler. En vändning de inte hade väntat sig ...

Hela Nora Stephens liv består av böcker. Som litterär agent i New York gör hon allt för sina författare, men också för sin älskade lillasyster Libby. Så när Libby ber Nora följa med till den idylliska småstaden Sunshine Falls i North Carolina ställer hon upp, om än motvilligt. Planen är att de ska ha en avkopplande systersemester tillsammans, samtidigt som Libby i hemlighet hoppas att Nora ska bli hjälte i sitt eget liv och inte bara i andras. Men i stället för picknickar i mysiga gläntor och heta möten med någon sexig skogshuggare eller snygg landsortsläkare, springer Nora ideligen på Charlie Lastra, en butter förläggare som också kommer från New York. Det skulle kanske ha kunnat bli gulligt och romantiskt, om det inte vore för det faktum att Nora och Charlie redan har träffats massor av gånger hemma i stan – och det har aldrig varit det minsta gulligt …

Emily Henry har på kort tid blivit en av världens mest populära feelgoodförfattare. Hon har tidigare skrivit romanerna Strandläsning och Sommarmöten.

"Emily Henry gör en aldrig besviken. Det här kan vara hennes bästa hittills."
Taylor Jenkins Reid


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone