Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Livet på distans
Isbn: 978-91-8000-446-6
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 6 timmar 45 minuter

Ljudbok

Livet på distans

Vår 2020. En pandemi vänder upp och ner på tillvaron och det mesta ska nu ske på distans. Det blir en utmaning för många, men det dyker även upp oväntade möjligheter.

Anders, ensamstående tvåbarnspappa, stortrivs med att få mer tid över för sig själv och barnen, samtidigt som hans kärleksliv skakas om av den tilldragande Mimmi. Annika brottas med det dåliga samvetet av att inte räcka till som chef i den nya arbetssituationen, och när hennes gamla pappa blir sjuk ställs allt på sin spets. Jenny, den duktiga tjejen som vill ha kontroll på tillvaron, har svårt för ett hemmakontor i sin prydliga lägenhet och Martina, en nyanställd ung ekonom, är partyprinsessan som inte räknat med att hennes nya jobb skulle innebära att arbeta ensam i sin lilla enrummare. Tillsammans försöker kollegorna få styr på det nya normala.

“Livet på distans” är en feelgoodroman och en fristående uppföljare till “Värket – kaos på kontoret”. Här får vi återse några av Värkets anställda och följa hur deras liv förändras när de tvingas ställa om till att jobba hemifrån.

”En varm och rapp vardagsberättelse om karaktärer som du garanterat känner igen och som är lätta att tycka om.”
AGNETA NORRGÅRD, boktipsare P4 Västernorrland


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone