Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Logdans och smilgropar (vecka 30)
Isbn: 978-91-8000-468-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: Lisa Ahnlund
Length: 6 timmar 37 minuter

Ljudbok

Logdans och smilgropar (vecka 30)

Som barn var systrarna Stine och Lene bästa vänner, men någonstans på vägen tappade de bort varandra i livets karusell. Det enda de numera har gemensamt är sitt ointresse för Camping Linblomman – stället i Hälsingland som familjen drivit i flera generationer. Men när deras föräldrar hamnar på sjukhus under den mest bokade tiden på året, blir systrarna tvungna att ställa in sina egna sommarplaner och ta över campingen under några veckor.

Där träffar de på en rad mer eller mindre udda figurer: mannen med knapparna, nudisterna Adde och Susanne, den ilskna kvinnan med taxarna – och inte minst den snygge men irriterande preppern Björn. Och de två systrarna ställs inför nya utmaningar som får dem att omvärdera vad som betyder något, egentligen.

"Logdans och smilgropar" är fjärde delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone