Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Övervintring
Isbn: 978-91-9870-481-5
Förlag: The Book Affair
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Carina Nunstedt
Length: 6 timmar 27 minuter

Ljudbok

Övervintring

En lika personlig, vacker som meditativ bok om varför det är så viktigt för oss människor att vila, återhämta och reparera oss i livets svåra stunder. Katherine May tar oss med på sin egen resa som börjar en indiansommar när hon förlorar jobbet och hennes man plötsligt blir sjuk. Vi får följa med genom höstens och vinterns månader och hon visar med insikt och eftertanke hur vi kan ta oss igenom de tuffaste perioderna av sorg, kris och utmaningar. Likt årstiderna har vi våra egna mörka och ljusa tider livets ebb och flod. Vi behöver både och. 

Vi lever i ett överexponerat tidevarv som orsakar psykisk ohälsa. Att bromsa är viktigare än någonsin.   

Övervintring är en hyllad, prisad och välskriven memoar som lär oss hur vi kan bejaka och ge plats till både topparna och dalarna och komma ut på andra sidan med ny kraft.  

"När jag såg att båda mina favoritförfattare Elizabeth Gilbert och Cheryl Strayed hyllade den unisont började jag läsa och föll direkt. Övervintring är en oerhört vacker och viktig bok för alla som längtar efter att bromsa livet en stund."
Carina Nunstedt, förläggare Yourlife Books  

Katherine May är den bästsäljande författaren bakom Övervintring vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder och boken The Electricity of Every Living Thing, en memoir om att leva med autism. Hon har även skrivit flera romaner och essäer och som journalist publicerats i en rad framstående tidningar, som New York Times och The Observer. Hon bor i Whitstable i södra England tillsammans med sin man, son, tre katter och en hund. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone