Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Huset i det blommande trädet
Isbn: 978-91-8930-668-4
Förlag: Lavender Lit
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: december 2022
Uppläsare: Ellen Jelinek
Length: 8 timmar 26 minuter

Ljudbok

Huset i det blommande trädet

När Indigo Bloom beger sig till det idylliska Wishing Wood i Wales har hon en stor nyhet med sig. För två månader sedan delade hon en fantastisk natt med en man som hon inte kunnat sluta tänka på. Trots det trodde hon aldrig att hon skulle träffa River Brookfield igen, och hon trodde definitivt inte att hon skulle behöva berätta att hon är gravid med hans barn.  

Indigo kan inte låta bli att drömma om ett lyckligt slut. Det finns bara ett problem: River minns inte vem hon är. 

Förkrossad över att deras natt tillsammans betydde så lite för honom bestämmer sig Indigo för att varken avslöja vem hon är eller att hon är gravid. Men ju mer de umgås, desto tydligare blir det att de delar ett väldigt speciellt band. Och kanske minns River trots allt mer än vad Indigo tror ... 

Holly Martin är en av Storbritanniens mest populära feelgoodförfattare med över 1,7 miljoner sålda böcker. Huset i det blommande trädet är den första av hennes böcker som utkommer på svenska och första delen i serien om Wishing Wood.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone