Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Rädda mig
Isbn: 978-87-2854-246-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Hanna K Schmitz
Length: 11 timmar 41 minuter

Ljudbok

Rädda mig

Vicesheriffen Sam Brooks är en sådan person man kan lita på. När han väl ger sig hän något kan ingenting stoppa honom. Han var den som tog hand om sin mamma efter pappans plötsliga död och han är den som alltid ställer upp när någon behöver honom. Sierra Rose är den perfekta kvinnan för Sam. Hon är lugn, trygg och praktiskt lagd. Sin syster Willows raka motsats.

Willow har varit hopplöst förälskad i Sam Brooks sedan första stund. Hon vill att systern Sierra ska få sitt lyckliga slut men hur ska hon kunna förneka sina starka känslor för Sam? Willow försöker distrahera sina hjärtans önskningar i sina ansträngningar att bli Mercy Falls nya ungdomspastor, vilket visar sig vara svårare än hon trott.

När hon väl lyckats bemästra sina känslor för Sam hamnar de båda i en livshotande situation i den förbjudna vildmarken i Glacier National Park. De måste arbeta tillsammans för att rädda sig själva och den grupp med tonåringar som Willow ansvarar för. Willow har nämligen tagit med ungdomarna på en utflykt i ett sista försök att bli ungdomspastor, något som håller på att få katastrofala följder.

Hur ska det egentligen gå för Sam, Willow och ungdomarna? Kommer de lyckas lura döden i den vintriga vildmarken tillsammans och kommer kärleken att övervinna allt till slut?




Susan May Warren är en prisbelönt och bästsäljande amerikansk författare. Hon har skrivit fler än femtio böcker, som sålts i över en miljon exemplar, och fått flera prestigefulla författarutmärkelser.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone