Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Smyga som Sanna
Isbn: 978-91-7634-910-6
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2023

E-bok

Smyga som Sanna

Helst av allt skulle Leila vilja vara en sådan som smälter in i mängden och inte märks så mycket. Det är inte helt lätt när man är ny på skolan och längst av alla. Men Leilas nya kompis Sanna visar att det går att vara nästan osynlig, bara man smyger på rätt sätt. Hon är en mästare på att spionera och ta reda på vad alla egentligen sysslar med. Vem är det som stjäl fika i lärarrummet? Och vad gömmer vaktmästaren i förrådet?

Leilas nya liv skulle vara helt okej om det inte vore för Alex, en kille i klassen som verkar göra allt för att förpesta livet för henne och Sanna. Tänk om det fanns ett sätt att ge igen, utan att han någonsin får veta vem som ligger bakom?

Smyga som Sanna är en bok om hur det är att vara utanför och känna sig annorlunda. Men också att våga vara den man är, hitta nya vänner, våga leka och vara barnslig fastän man precis börjat i sexan.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone