Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Laserstrid i gruvan
Isbn: 978-91-7987-924-2
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: februari 2023
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 8 minuter

Ljudbok

Laserstrid i gruvan

Erro och Zak följer efter en mystisk figur in i en grotta. De hoppas att kan ska leda dem till en flyktväg från planeten Alcatraz. Men i stället trillar de ner i en märklig grotta. Den är upplyst av tusentals diamanter! Och vilka är de andra varelserna som gömmer sig i gruvan? Är de vänner eller fiender?

Serien handlar om Zak och Erro som gömt sig ombord på ett rymdskepp i hopp om att få se en rymdstrid på nära håll. Nu är de fast på Alcatraz, den stora straffkolonin där galaxens värsta brottslingar hålls fångna. I varje bok följer läsaren de osannolika vännerna när de försöker fly från planeten Alcatraz! Tillsammans övervinner de motgångar, och ser styrkan i sin vänskap och sina olikheter.

Den här lättlästa och fängslande serien är perfekt för de som kämpar med sin läsning. Korta kapitel med illustrationer i fyrfärg ger berättelserna liv och kombinationen med korta meningar och ett lätt språk ger läsaren självförtroende att läsa en hel bok.

Författaren Michael Dahl har också skrivit över 200 barn- och ungdomsböcker, flera av dem är prisbelönta. En av hans fantasyserier skriven för de som har läs- och skrivsvårigheter tillhör de mest lästa i hela USA.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone