Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Aallonmurtajat
Isbn: 978-87-0238-181-8
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Aallonmurtajat

Koukuttavaa jännitystä feministisellä otteella

Linn Walter on kirjailija ja oikeustieteen opiskelija, joka tunnetaan feministisistä mielipiteistään. Linnin isä Carl Walter istuu Säterin oikeuspsykiatrisella klinikalla törkeän vapaudenriiston ja Linnin äidin murhayrityksen seurauksena. Carl on kuitenkin Linnin kauhuksi pääsemässä vapaaksi. Samoihin aikoihin uhkailu Linnin sosiaalisessa mediassa lisääntyy. Kun häirintä rikkoo pahemman kerran yksityiselämän rajan, Linn joutuu kohtaamaan pelkonsa. Onko piinaaja nettipalstojen trollaaja vai voiko kaiken takana olla hänen oma, kostonhimoinen isänsä?

Linn tutustuu järkyttävän kiristyksen kohteeksi joutuneeseen, valovoimaiseen Elenaan ja 14-vuotiaaseen Moaan, joka kantaa kammottavaa salaisuutta. Linn päättää suojella nuorta Moaa. Linnillä, Elenalla ja Moalla on jokaisella taakkanaan miesten aiheuttamia haavoja. Mitä tapahtuu, kun kolme vahvaa naista yhdistää voimansa ja päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä?

Caroline Grimwalker on tunnettu ruotsalainen kirjailija, joka on työskennellyt ennen kirjailijanuraansa stripparina ja opiskellut esimerkiksi psykologiaa, viestintää, oikeustiedettä ja luovaa kirjoittamista. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja yksin ja yhdessä puolisonsa Leffe Grimwalkerin kanssa. Caroline Grimwalker opettaa kirjoittamista, haamukirjoittaa, kääntää, luennoi ja hallitsee monet eri genret jännityksestä fantasiaan ja kauhuun.
Aallonmurtajat on samannimisen jännitystrilogian ensimmäinen osa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone