Jump to content
The library informs: Voit lainata 8 kirjaa/kuukausi. // Du kan låna 8 böcker per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Mitt liv med Guns N Roses, Velvet Revolver och The Cult
Isbn: 978-91-8072-146-2
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: May 2023

E-book

Mitt liv med Guns N Roses, Velvet Revolver och The Cult

I den här biografin berättar den legendariske trummisen Matt Sorum öppenhjärtigt om sitt häpnadsväckande liv. Sorum, som sålt över 10 miljoner skivor, delar med sig av sin otrygga barndom, sina tonår som präglades av marijuana och som sedan kom att övergå till regelrätt knarksmuggling. Skottlossningar och mord tillhörde vardagen och hade kunnat bli hans fall om inte intresset för musik varit så starkt.
Under sent 80-tal blev han trummis i Guns N’ Roses och en period av berömmelse, pengar, makt och fester följde samtidigt som hans drog- och alkoholmissbruk eskalerade. Sorum berättar för första gången om allt det som Slash och Duff utelämnat i sina biografier och om hur det var arbeta med Axl Rose och vad som egentligen hände under Guns N’ Roses vilda turnéer. 
Mitt liv med Guns N’ Roses, Velvet Revolver och The Cult är en brutalt ärlig och uppriktig skildring av hur det är att leva i rampljuset, att uppfylla sina drömmar men också om alla nackdelar som kommer med framgången.
***
MATT SORUM (f. 1960) är en amerikansk musiker som spelat in tre skivor med legendariska bandet Guns N’ Roses. Han var också medlem i grupper som Velvet Revolver, Hollywood Vampires och Kings of Chaos och idag är han aktiv med sitt band Deadland Ritual.
Leif Eriksson och Martin Svensson är båda välkända författare och har tillsammans skrivit en rad bästsäljande populärkulturbiografier.
***
Matt lyser upp rum, korridorer, klubbar, teatersalonger, arenor och stadionanläggningar med en smittande rock’n’roll-energi som är sällsynt i dag. Hans konstnärliga lojalitet saknar motstycke, och även när han låter stockarna vila och reser sig från trumsetet får man leta länge innan man hittar någon coolare inom rocken. Låt dig uppslukas av dessa rackartygsindränkta sidor så får du se själv!”
LARS ULRICH, METALLICA

”Ett porträtt av en legendariskt stenhård trummis och en glimt av hans störda men färgsprakande inre mörker. Jag vill läsa om den igen och igen.”
JONAS ÅKERLUND, FILMREGISSÖR

”Riktigt kul bok … här finns alla milstolpar i Matts enastående rock’n’roll-karriär. Särskilt spännande var det att läsa om hans tid i Guns N’ Roses och hur han måste hantera alla personligheter i det bandet!”
BILLY IDOL, ARTIST
 


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone