Jump to content
The library informs: Voit lainata 8 kirjaa/kuukausi. // Du kan låna 8 böcker per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Mirjami Doe
Isbn: 978-91-8034-550-7
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2023
Narrator: Karoliina Kudjoi
Length: 7 hours 17 minutes

Audiobook

Mirjami Doe

Alina Mänty-dekkarisarjan jännittävä päätösosa

Keväällä 2005 nuori liftarinainen saapuu Kuoleman kylään. Kuka on salaperäinen Mirjami, joka ei suostu kertomaan itsestään mitään? Mistä hän on tullut, ja miksi juuri tänne? Kun Mirjami sitten katoaa, kyläläiset olettavat hänen yksinkertaisesti jatkaneen matkaansa. Neljätoista vuotta myöhemmin hylätystä maakellarista kuivuneiden kukkien alta löydetään ihmisen jäänteet. Maatuneen ruumiin tuntomerkit viittaavat Mirjamiin. Mitä naiselle lopulta tapahtui? Tappoiko joku hänet? Rikosylikonstaapeli Alina Mänty kollegoineen ryhtyy selvittämään mystistä tapausta. Kuva Mirjamista piirtyy pala palalta kyläläisten kertomusten kautta. Mutta kuka halusi tappaa naisen, jolla ei tuntunut olevan vihamiehiä? Ja kuka on vienyt vainajan luo kukkia kaikki nämä vuodet – surmaaja vai joku muu? Tietääkö joku enemmän kuin haluaa paljastaa?

Mirjami Doe on kahdeksas ja viimeinen osa Etelä-Pohjanmaalle sijoittuvassa dekkarisarjassa, jonka päähenkilönä on älykäs ja kovahermoinen rikosylikonstaapeli Alina Mänty.

Tuula T. Matintupa on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut uransa aikana lukuisia romaaneja ja dekkareiden ohella myös nuortenkirjallisuutta ja fantasiaromaanin. Matintupa asuu Alajärvellä, Etelä-Pohjanmaalla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone