Jump to content
The library informs: Voit lainata 8 kirjaa/kuukausi. // Du kan låna 8 böcker per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Kipinöitä
Isbn: 978-87-2706-198-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance Feelgood
Accessible since: August 2023
Narrator: Saara Lehtonen
Length: 5 hours 16 minutes

Audiobook

Kipinöitä

Kuinka sytyttää sisäinen palo uudelleen?

Tamperelaistuneen Annan arki pyörii toimistotöissä ja 6-vuotiaan Oskun eskarisotkuja selvittäessä – hyväsydäminen ja vilkas poika on haka hankkiutumaan ongelmiin. Kaikki muuttuu, kun vesivahinko ajaa kaksikon evakkoon, ja hiljattain kylmilleen jäänyt lapsuudenkoti Lapualla tulee yllättäen tarpeeseen.

Työ pitää Annan Tampereella, joten arki muuttuu kahden kaupungin välillä ravaamiseksi. Jos Anna tosin itse saisi päättää, hän ennemmin vain leipoisi ja laittaisi ruokaa päivät pitkät. Vanhan kotitalon leivinuunissa leivotut luomukset tuovatkin iloa koko perheelle, ja Osku nauttii elämästä serkkujen kanssa Pohjanmaalla. Kotiseudullaan Anna törmää jatkuvasti myös vanhaan heilaansa Jaakkoon. Vanha suola saattaa janottaa, mutta Jaakon yksityiselämä vaikuttaa ampiaispesältä, johon ei kannata sohia.

Minna Suvannon feelgood-romaani perhesuhteista, suurista elämänmuutoksista ja rakkaudesta lämmittää sydäntä kuin villasukat ja kuppi teetä sateisena syysiltana.Minna Suvanto on pispalalainen teatteriope ja kirjailija, joka rakastaa romanttisia kirjoja ja elokuvia, hullaantuu livemusiikista ja tanssii liikennevaloissa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone