Jump to content
The library informs: Voit lainata 8 kirjaa/kuukausi. // Du kan låna 8 böcker per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Så lyckas du med att våga resa solo
Isbn: 978-91-8985-841-1
Publisher: Bookea
Category:
Travel & Holiday
Accessible since: November 2023

E-book

Så lyckas du med att våga resa solo

Har du också velat resa själv någon gång men aldrig vågat? Är du typen som gärna reser med någon annan och om dina vänner inte kan, vill, har råd, eller vill spara sin semester till senare så låter du bli att resa iväg, trots att du verkligen innerst inne vill resa. Känner du igen dig? Då är den här boken till för dig!

Här får du massor utav praktiska tips för dig som VILL men inte VÅGAR resa på egen hand, som är rädd för vad som kan hända eller vill veta hur du träffar nya människor på resande fot. Du får hjälp med hur du hittar de bästa priserna på flyg och hotell, samt vad du bör tänka på när du reser själv samt smarta travel hacks för dig som är soloresenär. Dessutom får du packningstips, hur du ska tänka för att packa som ett proffs samt mina smultronställen på hemestertips för att upptäcka Sverige. Du får även ta del utav de händelser och oförutsedda händelser jag varit med om runt om i världen och som kan uppstå på en resa samt tips på hur du hanterar olika situationer du kan tänkas hamna i som soloresenär.

Du får du en uppsjö med förslag på destinationer som är perfekta att resa till på egen hand, mina bästa tips för att kunna bli uppgraderad till Business klass samt vilka fördelar och nackdelar det finns med att resa själv. Missa inte det och massa andra nyttiga tips som kommer få dig att våga resa själv!

Charlotte Lundquist är utbildad civilekonom men valde att arbeta som flygvärdinna innan hon sa upp sig för att resa heltid på egen hand. Idag driver Charlotte sin reseportal som företag i samma namn och efter att ha rest själv i över 10 års tid är hon en erfaren soloresenär som vill hjälpa flera att våga resa själva, oavsett ålder och därav denna bok. Hon vill med boken visa att världen inte är så farlig som många tror. Du hittar hennes reseblogg på www.readyfortakeoff.se

Happy Travels!Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone