Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Max 2 lån/månad. Korkeintaan 2 lainaa/kuukausi.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Mitt första ligg : allt du behöver veta ... typ
Isbn: 978-91-2974-217-6
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Mitt första ligg : allt du behöver veta ... typ

”Jag hittade ingen bok med roliga, fina, pinsamma eller knasiga berättelser om att göra sexdebut. Därför ville jag skriva en, även om jag är väldigt långt ifrån att vara sexexpert. Mitt första ligg är en bok som förhoppningsvis avdramatiserar och inbjuder till samtal – mellan kompisar eller med vuxna. Så, bort med prestation och krav kring sex och fram med det roliga!”

I Mitt första ligg berättar ungdomar i olika åldrar om sina första sexerfarenheter. Vi får höra om killen som motvilligt hade stånd hela tiden, om tjejen som vaknade av att hon fes på killen bredvid, om tjejen som blev kär i en mössa och om paret som verkligen ville ha sex – men det ville inte deras kroppar. Boken innehåller också tips och trix om hur du vet om någon gillar dig, hur du tar av en bh och vad som är smart att inte säga efter sex.

Amelie Nörgaard är manusförfattare, regissör, programledare och skådespelare. Under de senaste åren har hon skrivit och regisserat drama för unga på SVT, bland annat Klassen, up4noise och Västra gymnasiet. Mitt första ligg är hennes debutbok.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone