Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Kvartalsgränsen för Biblio har nåtts. Det går inte att låna förrän 1.7.2024. // Biblion kvartaaliraja on saavutettu. Kirjoja ei voi lainata ennen 1.7.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Livet som aldrig var mitt
Isbn: 978-91-8050-467-6
Förlag: Historiska media
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2024

E-bok

Livet som aldrig var mitt

Det är tidigt 1950-tal i London och tjugotreåriga Isobel studerar till läkare. På det mansdominerade sjukhuset kämpar hon dagligen för att hålla huvudet högt trots att hon som kvinna behandlas illa av både överläkare och studenter. Dessutom bär hon på en ödesdiger hemlighet – hon är inte den hon utger sig för att vara. En gång hette hon Agnes, arbetade som hembiträde och var bästa vän med Isobel.

När Isobel tre år tidigare omkom i en olycka var hennes sista önskan att Agnes skulle ta hennes plats på läkarutbildningen. Det som i stunden såg ut som en möjlighet har med tiden utvecklats till ett dubbelliv som blir allt svårare att leva. Om sanningen avslöjas riskerar Isobel att förlora sin karriär, sina vänner och den spirande kärlek som hon aldrig tidigare vågat hoppas på. Det är svårt för kärlek och lycka att få fäste i en värld av lögner, men har hon modet att berätta sanningen, oavsett konsekvenserna?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone