Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Kvartalsgränsen för Biblio har nåtts. Det går inte att låna förrän 1.7.2024. // Biblion kvartaaliraja on saavutettu. Kirjoja ei voi lainata ennen 1.7.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Efter sommaren som gått
Isbn: 978-91-7765-910-5
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2024
Uppläsare: Lars Svensson
Length: 26 timmar 2 minuter

Ljudbok

Efter sommaren som gått

Under en svampplockningstur går en man vilse i skogarna kring Sundheden. Spåren efter honom slutar i närheten av några populära fiskevatten inte så långt bort från det lilla samhället Borgfors. Därefter verkar han vara som uppslukad av jorden.
Under det inledande sökarbetet hittas dock kroppen av en annan man vid en av de små skogstjärnarna. Han ligger död i en liten bergsbäck. Ytterligare några märkliga fynd görs, vilket får funderingar att gro: Hänger alla underliga upptäckter och händelser på något sätt samman?
Men tiden går och vad som egentligen hände i de öde skogstrakterna utanför Borgfors verkar få stanna vid just ett mysterium.
Området visar sig emellertid ruva på mer än en hemlighet ska det visa sig och 25 år senare, i samband med att vattennivån plötsligt sjunker tillbaka i en av tjärnarna, görs en makaber upptäckt som visar sig få ödesdigra konsekvenser...

Mord och märkliga händelser avlöser varandra i denna pusseldeckare där ett än äldre och fortfarande olöst kriminalfall från en av världens största polisutredningar visar sig kunna väcka nya tankar och idéer i jakten efter ledtrådar.

Är tiden mogen för att sanningen till fullo ska komma fram?

«Efter sommaren som gått» är den sjätte boken i Sundhedenserien.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone