Jump to content
The library informs: Voit lainata 8 kirjaa/kuukausi. // Du kan låna 8 böcker per månad.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Cover for Boken om sex
Isbn: 978-91-2782-420-1
Publisher: NoK Akademisk
Category:
Psychology
Accessible since: May 2019

E-book

Boken om sex

Vad gör jag när vi vill ha sex olika ofta? Varför har min lust minskat? Borde jag ställa upp på sex för min partners skull?

Boken om sex handlar om lustens och upphetsningens psykologi och fysiologi och hur vi kan våga uttrycka vad vi tycker om och inte. Sambandet mellan sex och förbättrad hälsa handlar inte om att ställa upp på tråkigt sex med en partner som tjatar. Nej, sex som får oss att må bra handlar om sex som vi längtar efter, fantiserar om, njuter av och vill ha mer av.

Del 1 ger kunskap om vad sex är, vad som kan fungera som gas- respektive bromspedaler för vår sexuella lust och vad som händer i kroppen.

Del 2 tar upp vanliga sexuella svårigheter som att inte längre ha lust, svårigheter att få stånd, när det gör ont att ha sex eller när man vill olika mycket.

Del 3 beskriver sexualiteten i ett livsperspektiv, till exempel den första sexuella erfarenheten, sex under småbarnsåren och klimakteriet.

Boken är fylld med fakta och dialoger som på ett befriande och tillåtande sätt visar hur vi kan tala om och skapa ett sexliv som just vi tycker om och njuter av i livets olika faser.


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone