Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Biblion budjettiraja on saavutettu. Uusia lainoja voi tehdä 1.4.2024. // Biblios budgetgräns för detta kvartal har nåtts. Nya lån kan göras 1.4.2024.

Biblio e-kirjat Vaasan kaupunginkirjasto / Biblio e-böcker Vasa stadsbibliotek

Omslagsbild för Bortom ordning : 12 nya livsregler
Isbn: 978-91-8002-067-1
Förlag: Mondial
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi
Tillgänglig sedan: mars 2021

E-bok

Bortom ordning : 12 nya livsregler

I 12 livsregler inspirerade psykologiprofessorn Jordan B. Peterson miljontals människor världen över att skapa ordning i en kaotisk tillvaro. I denna djärva uppföljare levererar Peterson tolv nya oumbärliga regler för att nå ännu längre, bortom ordningen.

I en tid där människan försöker kontrollera varje aspekt av livet – från sociala strukturer till vårt emotionella liv – höjer Peterson ett varningens finger. Istället lär han oss att lita på vår instinkt för att finna mening i tillvaron, även, och kanske i synnerhet, när vi känner oss som mest maktlösa.

Medan en tillvaro i kaos kan skapa osäkerhet och ångest kan överdriven ordning driva oss till undergivenhet. Bortom ordning är ett stridsrop för att skapa balans mellan dessa två storheter – ordning och kaos – och guidar oss längs den tunna linje som skiljer dem åt.

”Jordan B. Peterson talar om de attityder som hjälper oss att hitta den rätta vägen. Det är inte en politiskt korrekt eller allmänt vedertagen väg, men den är högst konkret och samtidigt upphöjd: Det finns en mening med det liv du lever.” – WALL STREET JOURNAL

”Den mest inflytelserika intellektuella tänkaren i västvärlden just nu.” – NEW YORK TIMES


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone